Studiegroep bio-energie, door en voor glastuinders - BlueTerra
23644
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23644,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Studiegroep bio-energie, door en voor glastuinders

Studiegroep bio-energie biomassa

Studiegroep bio-energie, door en voor glastuinders

De Studiegroep wordt georganiseerd door en voor glastuinders met een bio-energie-installatie zoals een houtketel of (co)vergister en voor glastuinders die interesse hebben in het afnemen van hernieuwbare restwarmte, biogas of groene CO2.

De Studiegroep wordt, vanuit het ‘programma Kas als Energiebron’, in opdracht van LTO Glaskracht Nederland en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat door BlueTerra in samenwerking met glastuinders georganiseerd. Op dit platform wordt door glastuinders kennis en ervaring uitgewisseld over o.a. biomassaprijzen en contracten, innovaties en economie, het verkrijgen of leveren van biomassa, groene CO2, restwarmte- of biogas. Maar ook over subsidies, emissienormen en vergunningen.

Vanuit het Programma Kas als Energiebron is Dennis Medema van LTO Glaskracht Nederland en Sabine Pronk van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat aanwezig. Zodat ook aan hen vragen en/of knelpunten kunnen worden voorgelegd. Zie meer over Bio-energie op de vernieuwde internetpagina www.kasalsenergiebron.nl

Deelname aan de ‘Studiegroep bio-energie, door en voor glastuinders’ is gratis. Neem hiervoor contact op met Jeroen Larrivee van BlueTerra, 06 8394 1804.

 

Recente excursies:

Category

Glastuinbouw