Junior Energie Adviseur - BlueTerra
26233
page-template-default,page,page-id-26233,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Vacature: Junior Energie Adviseur

Deze vacature is niet meer open.

Als Junior Energie Adviseur werk je in een team samen aan de uitvoering van technisch-economische onderzoeken en/of adviezen op het gebied van energie, energiebesparing en -opwekking. Jouw rol bestaat uit het verzamelen en analyseren van gegevens, het uitwerken van energieconcepten en systemen, het maken van EED’s en daar een meerwaarde voor de opdrachtgever aan toevoegen. De nadruk ligt op de sector Industrie, alhoewel de junior adviseur ook regelmatig in andere sectoren zoals de overheid, retail en energie actief zal zijn.

Wij bieden jou:

  • Een prettige (open en informeel) en professionele werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën;
  • Deskundige, hechte club van collega’s die gericht zijn op een plezierige samenwerking;
  • Een afwisselende fulltime baan, werkzaam op kantoor in Veenendaal en deels thuis;  
  • Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over jou:

  • Je hebt een afgeronde, relevante HBO-opleiding of WO-opleiding; bijvoorbeeld TU, WTB, AOT.
  • Je bent een starter met 1 tot 2 jaar werkervaring;
  • Je hebt kennis en ervaring in het gebruik van Office: Outlook, Word, Excel en PowerPoint;
  • Je hebt kennis van en ervaring met het opstellen van EED’s.
  • Ook ben je bekend met energiesystemen en thermodynamica en heb je affiniteit met energievraagstukken, zowel technisch als economisch.  

 

Over BlueTerra Energy Experts
BlueTerra Energy Experts is een specialistisch en onafhankelijk adviesbureau voor de industrie en grootzakelijke markt. Wij adviseren op het gebied van energiebesparing en duurzame energie en zijn een jonge, dynamische club van energie-experts. Bij ons is geen opdracht hetzelfde en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. BlueTerra Energy Experts is gevestigd in Veenendaal.  

Interesse?

Solliciteer nu en mail je CV en motivatie aan info@blueterra.nl tav Martine Boegheim. Voor vragen en meer informatie over de functie van Junior Adviseur Energie neem je contact op met Egbert Klop (managing director) op nummer 06-53898391 of Stijn Schlatmann (director) 06-51181100 van BlueTerra.