BlueTerra Masterclass Energietransitie voor de industrie - BlueTerra
24067
post-template-default,single,single-post,postid-24067,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

BlueTerra Masterclass Energietransitie voor de industrie

Ongetwijfeld kent u de beschikbare duurzame technieken op hoofdlijnen en volgt u de ontwikkelingen rondom de energietransitie. Maar weet u er voldoende van om ze effectief te kunnen toepassen in uw organisatie? Maakt u nu de juiste keuzes voor de toekomst?

Na het volgen van deze masterclass heeft u inzicht in de mogelijkheden, randvoorwaarden, technische en economische mogelijkheden van duurzame energie en energie-efficiencyverbetering in de industrie. Aan de hand van theorie en praktijkcases kunt u daarna met concrete acties en maatregelen aan de slag te gaan.

Urgentie: met alleen energiebesparing komt u er niet
Klimaat is hot en de urgentie om los te komen van fossiele brandstoffen is hoog. De kabinetsdoelstellingen zijn ambitieus en alleen energiebesparing is niet langer voldoende. BlueTerra Energy Experts ondersteunt industriële organisaties in de energietransitie en wil door haar kennis met u te delen, u op weg helpen richting een CO2-neutrale toekomst. In vijf dagen brengen onze experts u op de hoogte van alles wat er komt kijken bij de energietransitie: van duurzaamheidsbeleid, wet- en regelgeving, tot energiebeleid, diverse duurzaamheidstechnieken (zoals bio-energie, waterstof en energieopslag) tot uiteindelijk een energie masterplan. Het is ook mogelijk om losse modules te volgen.

Klik hier voor het volledige programma en aanmelden

Meld u aan
BlueTerra Energy Experts gelooft in een succesvolle energietransitie door samenwerking. Wij inspireren u met deze masterclass om haalbare beleidsdoelen te formuleren én te realiseren binnen uw organisatie. Bekijk hier het gehele programma. Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met ons secretariaat via info@blueterra.nl of +31 (0)88 – 520 04 00.