Werken bij - BlueTerra
22432
page-template-default,page,page-id-22432,page-child,parent-pageid-22386,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

 

Werken bij BlueTerra Energy Experts

 

Regelmatig hebben wij vacatures voor talentvolle mensen die op zoek zijn naar een baan bij een toonaangevend adviesbureau. Bij ons werk je in een professionele omgeving aan aansprekende projecten. Geen opdracht is hetzelfde en de ambitieuze doelstellingen van onze opdrachtgevers maken het werk ronduit uitdagend. Je krijgt voldoende ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling. De sfeer is open en informeel. Wij vinden het belangrijk om naast het harde werken tijd te nemen voor ontspanning.


Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.

Stages

BlueTerra heeft veel projecten die zich lenen voor een stage-opdracht. Heb je een leuk idee voor een stage of wil je in stage-verband ervaring opdoen bij een van onze lopende projecten? Wij komen graag met je in contact! Als je bij ons komt stagelopen of afstuderen kun je rekenen op de juiste begeleiding. Uiteraard zorgen we voor een goede werkplek en stage-/afstudeervergoeding.

Contact

Wil je meer weten over werken of stagelopen bij ons? Neem contact op met Stijn Schlatmann, tel. 06 – 511 811 00

 

Stuur je cv en een korte motivatie naar info@blueterra.nl.