strategisch advies

 

Strategisch advies

 

Door onze ervaring met koplopers en onze kennis van de energiemarkt helpen wij klanten een stip aan de horizon te zetten, bijvoorbeeld aardgasloos, Carbon Capture, (Utilisation) and Storage (CC(U)S) of CO2-neutraal. Met een energiemasterplan helpen wij u verder. Een aantal van onze klanten loopt al voorop, waaronder FrieslandCampina. FloraHolland, HSV P&I en Vreugdenhil.

Wij beheersen ook de succesvolle EnergiePotentieelScan-methode.  Dit is een participatief adviesproces, wat leidt tot een door uw organisatie bedacht en gedragen energieplan.

Daarnaast zijn we niet bang om innovatieve routes voor u uit te werken, zoals groen gas, biomassa, elektrische opslag, waterstof, geothermie en brandstofcellen.

BlueTerra beschikt over het EMF-model waarin op basis van vraagprofielen, klimaatgegevens en het beschikbare productiepark wordt gesimuleerd hoe de elektriciteitsvraag wordt ingevuld. Dit model geeft ook een goed inzicht in het effect van de ontwikkeling van de energieprijzen op de te kiezen energiemix voor uw bedrijf.