Werken bij BlueTerra Energy Experts

Regelmatig hebben wij vacatures voor talentvolle mensen die op zoek zijn naar een baan bij een toonaangevend adviesbureau. Bij ons werk je in een professionele omgeving aan aansprekende projecten. Geen opdracht is hetzelfde en de ambitieuze doelstellingen van onze opdrachtgevers maken het werk ronduit uitdagend. Je krijgt voldoende ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling. De sfeer is open en informeel. Wij vinden het belangrijk om naast het harde werken tijd te nemen voor ontspanning.

 

Vacature Junior Energie Adviseur

Als Junior Energie Adviseur werk je in een team samen aan de uitvoering van technisch-economische onderzoeken en/of adviezen op het gebied van energie, energiebesparing en CO2-reductie. Jouw rol bestaat uit het verzamelen en analyseren van gegevens, het uitwerken van energieconcepten en systemen, het maken van EED’s (energieaudits) en daar een meerwaarde voor de opdrachtgever aan toe te voegen.

 

Vacature Adviseur verduurzaming Industrie

Ben jij bekend met de verduurzaming van de industrie, ondernemend ingesteld en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Dan zoeken wij jou!
In jouw rol draag je enerzijds bij aan de projecten en strategie van BlueTerra en anderzijds aan de toekomstbestendigheid van productieprocessen, door producten en productieketens te verduurzamen. Als adviseur draag je daarnaast bij aan de kennisopbouw van specifieke kennisvelden en draag je je steentje bij in de aansturing van junioren en aan een fijne werksfeer.

 

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Vul voor een open sollicitatie onderstaand contactformulier in, dan nemen we contact met je op!

 

Contactformulier


    CV:

    Foto:

    Overige bijlagen: