Werken bij BlueTerra Energy Experts

Regelmatig hebben wij vacatures voor talentvolle mensen die op zoek zijn naar een baan bij een toonaangevend adviesbureau. Bij ons werk je in een professionele omgeving aan aansprekende projecten. Geen opdracht is hetzelfde en de ambitieuze doelstellingen van onze opdrachtgevers maken het werk ronduit uitdagend. Je krijgt voldoende ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling. De sfeer is open en informeel. Wij vinden het belangrijk om naast het harde werken tijd te nemen voor ontspanning.

 

Vacature Junior Energie Adviseur

Als Junior Energie Adviseur werk je in een team samen aan de uitvoering van technisch-economische onderzoeken en/of adviezen op het gebied van energie, energiebesparing en CO2-reductie. Jouw rol bestaat uit het verzamelen en analyseren van gegevens, het uitwerken van energieconcepten en systemen, het maken van EED’s (energieaudits) en daar een meerwaarde voor de opdrachtgever aan toe te voegen.

 

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Vul voor een open sollicitatie onderstaand contactformulier in, dan nemen we contact met je op!

 

Contactformulier


    Bijlagen:

    Upload foto:

    Bijlage: