Quickscans

Onze quick scans geven snel inzicht of het de moeite waard is om de toepassing van duurzame technieken zoals warmtepompen, MVR, biomassaketels of zonnepanelen in uw bedrijf verder te onderzoeken.

Strategisch advies

Door onze ervaring met koplopers en onze kennis van de energiemarkt helpen wij klanten een stip aan de horizon te zetten, bijvoorbeeld aardgasloos, Carbon Capture, (Utilisation) and Storage of CO2-neutraal.

Energieadvies

BlueTerra kan bouwen op een brede ervaring. Naast haalbaarheidsstudies verzorgen wij ook EED-audits en energiebesparings-onderzoeken en hebben wij een toetsende rol in  aanbestedingen en arbitrage.

instal
Installatieadvies

BlueTerra heeft kennis van werktuigbouw, energie- en elektrotechniek. Onze kracht ligt in de pre-engineering van concepten en het optimaliseren of aanpassen van bestaande installaties.

energieman
Energiemanagement

De consultant van BlueTerra vertaalt informatie naar dashboards, acties, KPI’s en targets. Daarnaast verzorgt BlueTerra ISO 50001 certificatie en (EED-)energieaudits.

proces
Projectmanagement

BlueTerra heeft ervaren projectmanagers in dienst met ervaring in multidisciplinaire projecten. Zij kunnen deze projecten te begeleiden of tot uitvoering brengen.

Subsidieadvies

Onze subsidieadviseurs helpen u de juiste subsidie of fiscale maatregel te vinden, of dit nu voor een demonstratieproject is of voor een commerciëel verkrijgbare techniek.

Wet- en regelgevingd

Onze adviseurs hebben veel ervaring met MEE- en MJA-trajecten, emissierichtlijnen, subsidierecht, en het Activiteitenbesluit van de Wet Milieubeheer.

energieman
Projectrealisatie – Van idee naar project

BlueTerra kan u begeleiden in het gehele proces van ideevorming en haalbaarheidsonderzoek tot uitvoering en realisatie van uw project.