21682
page-template-default,page,page-id-21682,page-parent,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Quickscans

Onze quick scans geven snel inzicht of het de moeite waard is om de toepassing van duurzame technieken zoals warmtepompen, MVR, biomassaketels of zonnepanelen in uw bedrijf verder te onderzoeken.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/quickscans/”]
Strategisch advies

Door onze ervaring met koplopers en onze kennis van de energiemarkt helpen wij klanten een stip aan de horizon te zetten, bijvoorbeeld aardgasloos, Carbon Capture, (Utilisation) and Storage of CO2-neutraal.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/strategisch-advies/”]
Energieadvies

BlueTerra kan bouwen op een brede ervaring. Naast haalbaarheidsstudies verzorgen wij ook EED-audits en energiebesparings-onderzoeken en hebben wij een toetsende rol in  aanbestedingen en arbitrage.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/energieadvies/ “]
instal
Installatieadvies

BlueTerra heeft kennis van werktuigbouw, energie- en elektrotechniek. Onze kracht ligt in de pre-engineering van nieuwe concepten en het optimaliseren of aanpassen van bestaande installaties.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/installatieadvies/ “]
energieman
Energiemanagement

De consultant van BlueTerra vertaalt informatie naar dashboards, acties, KPI’s en targets. Daarnaast verzorgt BlueTerra ISO 50001 certificatie en (EED-)energieaudits.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/energiemanagement/”]
proces
Projectmanagement

BlueTerra heeft ervaren projectmanagers in dienst met ervaring in multidisciplinaire projecten. Zij kunnen deze projecten te begeleiden of tot uitvoering brengen.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/proces-en-projectmanagement/”]
Subsidieadvies
d

Onze subsidieadviseurs helpen u de juiste subsidie of fiscale maatregel te vinden, of dit nu voor een demonstratieproject is of voor een commerciëel verkrijgbare techniek.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/subsidie-en-financieringsadvies/”]
Wet- en regelgeving
d

Onze adviseurs hebben veel ervaring met MEE- en MJA-trajecten, emissierichtlijnen, subsidierecht, en het Activiteitenbesluit van de Wet Milieubeheer.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/wet-en-regelgeving/”]
energieman
Projectrealisatie
Van idee naar project

BlueTerra kan u begeleiden in het gehele proces van ideevorming en haalbaarheidsonderzoek tot uitvoering en realisatie van uw project.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Lees meer” link=”/expertise/realisatie_projecten/”]