Bas van Vliet

Consultant

Als ervaren adviseur helpt Bas organisaties bij de implementatie van ISO 50001 certificering. Daarnaast voert hij diverse energieonderzoeken uit zoals EED Energie-audits en de Onderzoeksplicht. Ook na deze trajecten heb je aan Bas een goede sparringpartner tijdens de implementatie en optimalisatie. Dankzij zijn werkervaring in de industrie en de technische sector, denkt hij proactief mee en komt hij altijd met concreet advies. Bas bekijkt de zaken zowel vanuit de bril van de organisatie, bedrijfseconomisch en ook zeker vanuit de techniek.

Binnen de ISO 50001 begeleidt Bas industriële bedrijven in het maken van de vertaling van heldere doelstellingen naar concrete actieplannen. Zo wordt duidelijk hoe te verduurzamen en worden de voordelen volledig benut. Van inzicht in energieverbruik, energiebesparing, bedrijfszekerheid (Business Continuity) en concreet MVO-beleid. Maar ook, door te kiezen voor ISO 50001 zijn er uitsluitingen mogelijk op verplichte onderzoeken, zoals EED. De organisaties zetten met de hulp van Bas een systeem op dat het beste past bij hun eigen bedrijfsvoering. Dát is het grote voordeel van kiezen voor ISO 50001!

Wil je meer weten over ISO 50001, EED Energie-audits, Onderzoeksplicht, begeleiding van een energieteam, hoe te voldoen aan de verplichtingen, of het opstellen van een routekaart voor de CO2-reductie doelstellingen van uw bedrijf?

Neem contact op met Bas via onderstaand formulier: