Roel Vreeken

consultant

Roel is een enthousiaste en gedreven energieconsultant. Na zijn master Sustainable Development, track Energy & Resources aan de Universiteit Utrecht heeft hij ervaring opgedaan bij diverse adviesbureaus. Met zijn kennis, ervaring en vaardigheden adviseert hij industriële bedrijven over complexe energievraagstukken.

Met een goede analyse van de klantbehoefte en een gestructureerde aanpak weet Roel adviesprojecten tot een succes te brengen. Hij werkt graag in teamverband aan interessante opdrachten. Bepalen wat er nodig is en hoe dit met elkaar te realiseren, dat is wat Roel energie geeft.

Roel heeft ruime ervaring in het uitvoeren van energiebesparingsonderzoeken, met name in het kader van de energie-audit EED en de onderzoeksplicht. Hij vertaalt de uitkomsten van het besparingsonderzoek graag door naar een gedegen routekaart, zodat zijn opdrachtgevers met een weldoordacht plan hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen realiseren. Verder houdt Roel zich graag bezig met advisering op het gebied van zonne-energie. Hiervoor stelt hij financiële en energetische haalbaarheidsanalyses op, vraagt SDE++ subsidie aan en begeleidt opdrachtgevers in de tenderfase en realisatie.

Roel is de rust zelf. Maar begin over zijn passies duiken, reizen of wielrennen en je wordt zo voorzien van de meest inspirerende verhalen over de indrukwekkende onderwaterwereld, onvergetelijke reizen en mooie wielertochten.

 

Neem contact op met Roel Vreeken: