Training Energiebesparingsplicht

Gaat u als organisatie bezig met de energiebesparingsplicht, dan kunt u te maken krijgen met de informatie- en/of onderzoeksplicht.

Als u meer wilt weten over deze wettelijke verplichtingen en de inhoudelijke aspecten dan kunnen wij hierin trainingen verzorgen. Dit kunnen trainingen zijn gericht op het zelf uitvoeren van dergelijke onderdelen van de energiebesparingsplicht. Maar ook verzorgen wij trainingen voor bevoegd gezag waarbij we ingaan op het wettelijk kader, de inhoud van deze verplichtingen en kwaliteit.

Via onderstaand inschrijfformulier kunt u aangeven naar welk onderdeel uw interesse uit gaat, wij zullen daarna contact met u opnemen om nader af te stemmen.

  Training
  Maak hieronder uw keuze uit onze beschikbare cursussen en trainingen:

  Voor welke modules wilt u zich inschrijven?
  Module 1: Duurzaamheidsbeleid en begrippenModule 2: Analyse en prognose energiegebruikModule 3: Energie-efficiencyModule 4: Duurzame energie IModule 5: EconomieModule 6: Duurzame energie IIModule 7: Facultatieve onderwerpenModule 8: Synthese tot Masterplan duurzaam (energie)beleidModule 9: Excursie naar koploper duurzaamheid

  Persoonlijke gegevens
  Voornaam

  Achternaam

  Organisatie

  E-mail adres

  Telefoonnummer

  Adresgegevens
  Dit is tevens het factuur- en correspondentie adres
  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Land

  Factuurgegevens
  Factuur t.a.v.

  Inkoop-/PO nummer of uw referentie

  E-mailadres factuur

  Hoe heeft u ons evenement gevonden?
  NieuwsbriefWebsiteLinkedInPersoonlijke uitnodigingMailing RVOAnders

  Wij behandelen uw gegevens met uiterste zorg, zoals aangegeven in onze privacyverklaring. Krijgt u na verzenden van het formulier geen bevestigingsmail dan verzoeken wij het formulier opnieuw in te vullen en het nogmaals te verzenden of direct contact met ons op te nemen.