Profiel

 

Wie zijn wij?

BlueTerra Energy Experts is een specialistisch en onafhankelijk adviesbureau voor de industrie en grootzakelijke markt. Wij adviseren op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

BlueTerra staat voor  slimme, innovatieve, betrouwbare en creatieve oplossingen die we bereiken  vanuit een integrale benadering. Onze dienstverlening bestrijkt de hele keten: van masterplan en conceptuele studie tot en met het de uitvoeringsbegeleiding en monitoring.

BlueTerra Energy Experts is per 1 januari 2018 ontstaan uit een fusie van de adviesbureaus Industrial Energy Experts en Energy Matters. De gebundelde organisatie kan bogen op dertig jaar ervaring.

 

Waar staan wij voor?

BlueTerra Energy Experts staat voor vakkennis en expertise. Hierop kunt u ons aanspreken. Vakkennis op het gebied van energie, emissies, energie-efficiency en duurzaamheid. Expertise op het vlak van  conceptontwikkeling, beleid en strategie. Wij beschikken over  know-how als het gaat om productieprocessen, het maatschappelijk speelveld en de langetermijn ontwikkelingen binnen Nederland, de Europese Unie en wereldwijd. BlueTerra Energy Experts neemt hierin ook het voortouw door het ontwikkelen innovatieve  oplossingen en  werkmethodieken, zoals de Energie Prestatie Keur (EPK), ISO 50001 , warmteopslag in PCM’s, Power Quality en duurzame innovatieve energieconversietechnieken.

 

Wat drijft ons?

Onze pay-off luidt: Empowering Sustainability. Dit is wat ons beweegt. Wij willen duurzaamheid werkend maken. Hiervoor is in de industriële en grootzakelijke omgeving een uitdagende weg te gaan. Wij zien dat als een kans: aangezien de markt nog erg gefocust is op energie-efficiencyverbetering, moeten voor volledige verduurzaming veel raderen in beweging komen.