Realisatie DRUPS-installatie VU/VUmc bijna afgerond - BlueTerra
26357
post-template-default,single,single-post,postid-26357,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Realisatie DRUPS-installatie VU/VUmc bijna afgerond

De aanleg van de noodstroomvoorziening van de VU en het VUmc wordt op korte termijn afgerond. Naar verwachting wordt de DRUPS installatie begin 2021 in gebruik wordt genomen.

De DRUPS-installatie die zorgt draagt voor een ononderbroken elektriciteitsvoorziening van de VU en het VUmc zit in de commissioningfase. In de afgelopen tijd is de installatie uitvoering getest. Door middel van een loadbank is een preferente belasting gesimuleerd. Met deze belastingen zijn allerlei bedrijfssituaties getest met wisselende belastingen. De DRUPS-installatie heeft deze testen goed doorstaan. Na deze testfase zal de daadwerkelijk transitie aanvangen door de koppeling te maken met het preferente net.

Er is een video gemaakt met een beschrijving van de installatie en een toelichting van de testfase. Zie hiervoor onderstaande link.

Toelichting werking en testprocedure DRUPS installatie VU/VUmc

Als projectleider DRUPS voor de VU heeft Ane Marten de Vries een belangrijke rol in dit proces. Voor meer informatie over dit project kunt u contact met hem opnemen.