Trainingen

De experts van BlueTerra delen regelmatig hun kennis in trainingen en masterclasses. Laat u bijspijkeren tijdens een van onze cursussen.

Masterclass Energietransitie Industrie

Ongetwijfeld kent u de beschikbare duurzame technieken op hoofdlijnen en volgt u de ontwikkelingen rondom de energietransitie. Maar weet u er voldoende van om ze effectief te kunnen toepassen in uw organisatie? Maakt u nu de juiste keuzes voor de toekomst? Na het volgen van deze masterclass heeft u inzicht in de mogelijkheden, randvoorwaarden, technische en economische mogelijkheden van duurzame energie en energie-efficiencyverbetering in de industrie. Aan de hand van theorie en praktijkcases kunt u daarna met concrete acties en maatregelen aan de slag te gaan.  Informeer naar de mogelijkheden voor deelname aan een volgende editie. Klik hier voor het gehele programma en aanmelden.

 

ISO 50001

Effectief energiemanagement is niet alleen goed voor een onderneming, het wordt ook steeds meer een eis. Een uitstekende manier om structurele energiebesparing te realiseren is met behulp van ISO 50001. Daarnaast is een ISO 50001 systeem ook in het kader van de Wet Milieubeheer een borging voor kwaliteit en is certificering volgens ISO 50001 een vrijwaring voor de Energy Efficiency Directive (EED).

Wilt u weten wat ISO 50001 is, wat u ermee kunt en wilt u wellicht overgaan tot implementatie van een ISO 50001 systeem dan is de Basistraining ISO 50001 geschikt voor u.

Voor iedereen die ISO 50001 wil implementeren in zijn/haar bedrijf en graag duidelijk wil hebben wat de implementatie inhoudt, is de Training implementatie ISO 50001 opgezet.