Trainingen - BlueTerra
22455
page-template-default,page,page-id-22455,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Trainingen

 

De experts van BlueTerra delen regelmatig hun kennis in trainingen en masterclasses. Laat u bijspijkeren tijdens een van onze cursussen:

ISO 50001
Effectief energiemanagement is niet alleen goed voor een onderneming, het wordt ook steeds meer een eis. Een uitstekende manier om structurele energiebesparing te realiseren is met behulp van ISO 50001. Daarnaast is een ISO 50001 systeem ook in het kader van de Wet Milieubeheer een borging voor kwaliteit en is certificering volgens ISO 50001 een vrijwaring voor de Energy Efficiency Directive (EED).

Wilt u weten wat ISO 50001 is, wat u ermee kunt en wilt u wellicht overgaan tot implementatie van een ISO 50001 systeem dan is de Basistraining ISO 50001 geschikt voor u.

Voor iedereen die ISO 50001 wil implementeren in zijn/haar bedrijf en graag duidelijk wil hebben wat de implementatie inhoudt, is de Training implementatie ISO 50001 opgezet.

Basistraining beoordelen EED-Energieaudit
Sinds 2015 zijn verschillende organisaties verplicht om vierjaarlijks een energieaudit uit te voeren. Het bevoegd gezag (gemeente, omgevingsdienst of provincie) moet de energieaudit toetsen op kwaliteit en kwantiteit. Beoordeling van de energieaudit vraagt om specifieke kennis en kunde van de medewerkers van bevoegd gezag.

Bent u een medewerker van een gemeente, omgevingsdienst of provincie die energieaudits toetst, dan is de basistraining Basistraining beoordelen EED-energieaudit interessant voor u. De training is ook zeer bruikbaar voor bedrijven die overwegen om zelf de EED-audit voor een eigen locatie uit te voeren.

Masterclass Energietransitie Industrie
Ongetwijfeld kent u de beschikbare duurzame technieken op hoofdlijnen en volgt u de ontwikkelingen rondom de energietransitie. Maar weet u er voldoende van om ze effectief te kunnen toepassen in uw organisatie? Maakt u nu de juiste keuzes voor de toekomst?

Na het volgen van deze masterclass heeft u inzicht in de mogelijkheden, randvoorwaarden, technische en economische mogelijkheden van duurzame energie en energie-efficiencyverbetering in de industrie. Aan de hand van theorie en praktijkcases kunt u daarna met concrete acties en maatregelen aan de slag te gaan. Klik hier voor het gehele programma en aanmelden.