Vakbeurs Energie: Industrial Heat + Power 9, 10 en 11 oktober 2018 - BlueTerra
23656
post-template-default,single,single-post,postid-23656,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Vakbeurs Energie: Industrial Heat + Power 9, 10 en 11 oktober 2018

Vakbeurs Energie Brabanthallen

Op 9, 10 en 11 oktober 2018 vindt de 14e editie van de Vakbeurs Energie plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Onderdeel van de vakbeurs is het platform voor de industriële energievoorziening: Industrial Heat + Power. U vindt BlueTerra Energy Experts op de beursvloer standnummer A.046 in Hal 2. Ook nodigen wij u graag uit op woensdag 10 oktober voor de themamiddag ‘Energietransitie: geen woorden maar daden. De reis naar CO2-neutraliteit’.

Laat u inspireren door koplopers in de industriële markt

De route naar verduurzaming is zowel inspirerend als complex. Het wemelt van de vaktermen: aardgasloos, G-gas vs H-gas, biomassa, groen gas, CCS, energie van de zon, wind, water of uit de grond. En hebben we technisch de juiste keuze gemaakt, dan beginnen de hindernissen pas echt. Hoe krijg ik draagvlak binnen de organisatie, wie heeft de regie, hoe wordt het gefinancierd?

In de route naar CO2-neutraliteit staat u voor vele keuzes, welke zijn de juiste voor uw organisatie en hoe krijgt u uw stakeholders mee?

Onder leiding van dagvoorzitter Hans Grünfeld, algemeen directeur van de Vereniging voor Energie, Milieu en Water (VEMW), delen vier industriële bedrijven hun reis naar CO2-neutraliteit. Inclusief de uitdagingen, hindernissen, successen en valkuilen. Wij hopen dat de ervaringen van onze opdrachtgevers u inspireren in het kiezen van de juiste route naar verduurzaming. Via deze link bestelt u kosteloos uw toegangskaart. Registreert u zich na 8 oktober, dan betaalt u €25,- entree. Wenst u een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs, mailt u dan uw voorkeur voor een dag en tijd.

Meer informatie of benieuwd naar het gehele programma van de Vakbeurs Energie en Industrial Heat + Power? Bekijk dan de website.