26578
post-template-default,single,single-post,postid-26578,single-format-standard,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

1 juni 2021: BlueTerra innovatie webinar

BlueTerra Energy Experts organiseert op dinsdag 1 juni tussen 15 en 16.30 uur een sprankelend webinar over innovaties op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. De doelgroep is de industrie; de focus ligt hierbij op smart elektrificatie, besparing in het proces, energieopslag en flexibilisering. We starten met een uitdagende quiz om te zien wie de slimste van de klas is. Daarna volgen korte presentaties en interviews over prikkelende innovaties op basis van praktijkervaringen in de industrie. Het voorlopige programma met de onderwerpen en de sprekers vindt u onderaan de pagina.

Deze webinar helpt u om inzicht te krijgen in de nieuwste technieken op het gebied van energiebesparing en duurzame energie en hoe deze geïntegreerd zouden kunnen worden in uw bedrijf. Noteer deze webinar in uw agenda, en laat u laagdrempelig informeren. Meer informatie over de webinar en het programma vindt u hier en via deze link kunt u zich direct opgeven.