26581
post-template-default,single,single-post,postid-26581,single-format-standard,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

September 2021: BlueTerra Masterclass Energietransitie Industrie

De derde editie van de Masterclass Energietransitie in de Industrie is in het eerste kwartaal 2020 afgerond. De reacties zijn zeer positief en vooral de diversiteit van de onderwerpen en de praktische toepasbaarheid worden geroemd. Graag waren we direct door gegaan met een nieuwe editie. Helaas gooide de pandemie roet in het eten. Gelukkig verwachten wij, gezien de huidige ontwikkelingen, dit najaar weer een nieuwe masterclass te kunnen organiseren op locatie.

De Masterclass streeft ernaar om personen die te maken krijgen met de klimaatdoelstellingen in de industrie wegwijs te maken in alle aspecten die daarbij een rol spelen. De onderwerpen die behandeld worden variëren van de regelgeving en beleidscontext tot de wijze om tot energiebesparing en concrete CO2 reductieplannen te komen. Afgesloten wordt met een sessie over verandermanagement en een bedrijfsbezoek om de ervaringen in de praktijk van koplopers te vernemen. Dit brede beeld dat wordt gegeven van de energietransitie wordt gewaardeerd door de deelnemers!

Meer informatie en mogelijkheid tot inschrijven vindt u hier.