25163
post-template-default,single,single-post,postid-25163,single-format-standard,select-theme-ver-8.9,ajax_fade,page_not_loaded,no_animation_on_touch,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

8 t/m 10 oktober 2019 – Ontmoet BlueTerra op de Vakbeurs Energie | Industrial Heat+Power

Op 8, 9 en 10 oktober 2019 vindt de Vakbeurs Energie | Industrial Heat+Power plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. U vindt BlueTerra Energy Experts op de beursvloer standnummer A017 in Hal 2. Ervaar in onze stand ‘uw route naar CO2-neutraliteit’. Deze reis komt – net als de realiteit- met de nodige uitdagingen. Overwint u alle uitdagingen, dan maakt u kans op de hoofdprijs en u neemt in ieder geval ‘iets lekkers voor onderweg’ mee naar huis.

Naast een standbezoek nodigen wij u ook van harte uit voor onze seminars op dinsdag 8 oktober en donderdag 10 oktober. Bestel hier kosteloos uw toegangskaarten.

Seminar Elektrificatie: veelbelovende oplossing voor verduurzaming industriele processen
Op dinsdag 8 oktober van 10.30-12.00uur bent u van harte welkom in het Industrie Theater voor het seminar over Elektrificatie. Elektrificatie van processen en utilities is één van de veelbelovende verduurzamingsopties voor de industrie. Tegelijkertijd is het een middel en geen doel op zich. Kunnen bestaande processen deze omschakeling maken? Laat u inspireren door experts vanuit BlueTerra, Zeeuwind en de Vereniging voor Energie, Milieu en Water (VEMW). BlueTerra organiseert deze lezing in samenwerking met de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI). Bekijk hier meer informatie over het seminar.

Seminar Restwarmte en Warmtenetten: het gebruik van restwarmte in de energietransitie
In de middag vindt u Stijn Schlatman, directeur van BlueTerra, van 12.30-14.00uur op het podium tijdens het seminar over Restwarmte/Warmtenetten. De inzet van restwarmte kan voor een aanzienlijke reductie van het energieverbruik van de industrie zorgen. In dit seminar gaan we op reis door het schillenmodel voor warmteoptimalisatie. Bekijk hier meer informatie over het seminar.

Seminar Energietransitie: Energietransitie of industrietransitie?
Op 10 oktober van 10.30-12.00uur organiseren BlueTerra en de Vereniging Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) het seminar Energietransitie. Met sprekers vanuit de VNCI, Rebel Group, Nouryon en BlueTerra nemen wij u aan de hand van praktijkcases mee in de keuzes die noodzakelijk zijn om in 2050 energieneutraliteit te realiseren. Zodat u goed bent voorbereid op wat komen gaat. Bekijk hier meer informatie over het seminar.

Meer informatie en gratis registreren  

Heeft u na de lezingen nog vragen, dan bent u nog van harte welkom in de stand van BlueTerra, A.017, hal 2. Wenst u een afspraak met één van onze adviseurs op de beursvloer, mail dan uw verzoek naar info@blueterra.nl.

Meer informatie of benieuwd naar het gehele programma van de Vakbeurs Energie en Industrial Heat + Power? Bekijk dan de website. Bestel hier kosteloos uw toegangskaarten.