Oprichting platform energiemanagement volgens ISO 50001 - BlueTerra
23794
post-template-default,single,single-post,postid-23794,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Oprichting platform energiemanagement volgens ISO 50001

Efficiënter werken met ISO 50001

Informatieplicht, Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED), MJA en erkende maatregelen. Een greep uit de regelingen en energiebesparende maatregelen waar u als organisatie wettelijk aan moet voldoen. Maar levert dit ook daadwerkelijk de energiebesparing op die u ambieert?

Met een energiemanagementsysteem volgens de internationale standaard ISO 50001 weet u zeker dat u aan alle wettelijke eisen voldoet én werkt aan energiebesparing binnen uw organisatie op een manier die bij u past. BlueTerra Energy Experts helpt organisaties met het beschrijven en implementeren van het energiemanagementsysteem. Wij merken echter dat er nog relatief weinig organisaties zijn die ook daadwerkelijk hun systeem laten certificeren. Jammer, want dat certificaat gaat u in de toekomst echt helpen.

BlueTerra start binnenkort met een platform waarin wij gebruikers, experts en aanbieders samenbrengen. Hiermee faciliteren we het delen van kennis en ervaring met als doel energiemanagement toegankelijker te maken.

Over het platform

Het platform Energiemanagement ISO 50001 wordt een ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij energiemanagement: of u nu over ISO 50001 certificaat beschikt, bezig bent met de implementatie, implementatie overweegt of diensten aanbiedt rondom dit thema. Kortom iedereen die een zinvolle bijdrage kan leveren of informatie zoekt is uitgenodigd om mee te werken aan een effectievere werking van het energiemanagementsysteem. Leden ontvangen twee keer per jaar een nieuwsbrief en we bezoeken een aantal organisaties om de praktijkervaringen te delen. We zoeken samenwerking met onder andere NEN en RVO.

Aanmelden

Het platform bevindt zich in de opstartfase. Graag komen wij in contact met organisaties die interesse hebben in lidmaatschap of in het leveren van kennis en praktijkervaring.

Heeft u Interesse in trainingen op het gebied van ISO 50001 of EED? Kijk dan op www.blueterra.nl/trainingen.

Of wilt u gewoon weten wat ISO 50001 voor u kan betekenen, wij hebben tools om dit eenvoudige wijze vast te stellen.

Neem contact op met Michiel Steerneman of Jos Lenselink, wij wisselen graag van gedachten met u!