Meerdere winnaars bij “Grijp uw kans” Energiebeurs 2018 - BlueTerra
23883
post-template-default,single,single-post,postid-23883,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Meerdere winnaars bij “Grijp uw kans” Energiebeurs 2018

BlueTerra was prominent aanwezig op de Energievakbeurs Heat&Power. Veel bestaande en nieuwe contacten wisten ons te vinden om bij te praten of kennis te maken met de diensten van BlueTerra. Grote publiekstrekker was de grijpmachine gevuld met zakjes met zaden van vergeet-mij-nietjes. Dit onder het mom van: krijg grip op de energietransitie en vergeet BlueTerra niet als potentiële partner in dit proces. De zakjes bleken moeilijk grijpbaar, een mooie symbolische parallel met de energietransitie. Het vormde veelal de aanzet tot interessante gesprekken over de kansen en obstakels voor de verduurzaming van de bedrijven van standbezoekers en de rol die BlueTerra daarbij zou kunnen spelen. Wat ons betreft was het daarmee een geslaagde beurs.

Voor 15 standbezoekers was het bezoek van onze stand helemaal een succes. Zij scoorden namelijk een zakje met gouden strik waardoor ze kans maakten op een gratis dagdeel advies van BlueTerra. Hiermee kan een aanzet gegeven worden in het grip krijgen op de energietransitie binnen hun eigen organisatie. De loting heeft inmiddels plaatsgevonden. Binnenkort zullen de prijswinnaars bekend worden gemaakt via onze website en social media kanalen.