Nieuwe medewerkers starten bij BlueTerra - BlueTerra
26404
post-template-default,single,single-post,postid-26404,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Nieuwe medewerkers starten bij BlueTerra

Bij BlueTerra zijn afgelopen periode twee nieuwe medewerkers, Pim van Dijk en Dion de Bree, van start gegaan en is Jeroen Breggeman begonnen met zijn afstudeeropdracht.

Pim van Dijk heeft dit jaar zijn master Energy Science aan de Universiteit Utrecht afgerond. Bij BlueTerra richt hij zich onder andere op het ondersteunen van bedrijven bij het voldoen aan wet- en regelgeving en onderzoekt hij de toepassingsmogelijkheden van verschillende warmteopslagtechnieken.

Dion de Bree is recent afgestudeerd voor de opleiding Chemische technologie aan de Hogeschool Rotterdam. Bij BlueTerra zal hij deze kennis gaan gebruiken om energieanalyses voor industriële bedrijven te maken en bijbehorende besparingsmogelijkheden te bepalen onder andere tijdens EED audits.

Jeroen Breggeman doet de komende periode zijn afstudeeropdracht bij BlueTerra. Hij doet onderzoek naar de potentie van waterstof specifiek voor bestaande industriële WKC installaties. Hierbij is de focus op de technische inzetbaarheid, maar operationele aspecten zoals vermogensverlies en onderhoud worden ook meegenomen. Voor vragen rondom het gebruik van waterstof in bestaande WKC’s kunt u contact opnemen met Thijs Hoek.