Nieuwe medewerkers starten bij BlueTerra - BlueTerra
26227
post-template-default,single,single-post,postid-26227,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Nieuwe medewerkers starten bij BlueTerra

Blueterra heeft 2 nieuwe medewerkers in dienst. Thijs van Lenthe is sinds begin april bij BlueTerra aan het werk. Hij heeft hiervoor een aantal jaren gewerkt bij Powerspex en heeft ervaring met modelleren van energiesystemen. Binnen BlueTerra zal hij vooral in de industrie werkzaam zijn met complexe energiesystemen en energiebesparingsonderzoeken.

Per 1 september is Jan de Rijke bij Blueterra in dienst gekomen als management consultant. Jan heeft een lange staat van dienst in de procesindustrie en heeft veel ervaring met het uitwerken van energiestrategieën. Jan combineert dat met veel ervaring op het gebied van engineering en operatie. Jan zal zich richten op het ondersteunen van de proces industrie met het opstellen van langjarige energiestrategieën.

Jeroen Larrivee is komend jaar voor een groot deel van zijn tijd ingehuurd door Greenports Noord-Holland Noord en Greenport Aalsmeer. Jeroen zal samen met de lokale stakeholders een gebiedsvisie energie voor de glastuinbouw ontwikkelen.

Op dit moment heeft BlueTerra een vacature voor een junior consultant.